Z przykrością muszę stwierdzić, że klan (chyba)upadł z powodu zaniedbania i nie zajmowania się nim.
Jak zakończą się Beta testy to jakim klanem i w jakiej wiosce będziecie grać ????
Ja będe grał Uchiha z Mist (Mgły) bo zawsze tak gram. Zawsze grałem Uchiha choć eksperymentowałem z innymi clanami jak Kaguya, Gaara, Hyuuga, Lee i inne. Lee i Hyuuga w moim wykonaniu to totalna porażka Najlepiej mi wychodzi jako Uchiha i Gaara.
Legendarny Hokage
Oczywiście że biorę Uchiha i Konohe
Powód: Uchiha ma sharningana którym można sobie techniki kopiować(prawdopodobnie)
Powód 2: Konoha będzie pewnie najlepiej wykonana graficznie (jest ) ze wszystkich wiosek
PS: Po za tym nie chce mi się zmieniać karty postaci
Legendarny Hokage
Hmm Piasek?? nie wolałbym mgłe albo liść(wiem w liściu jest dużo amerykańskich noobów )
Ja to nie wiem co bym wziął z wiosek ale albo Konohe albo wioskę skały bo tam niektórzy znają suitony w przeciwieństwie do konohy i mógłby mnie ktoś nauczyć i oczywiście uchiha.A tak a propo Uchiha to w NWOTsie sharingan kopiuje jutsu przeciwnika ale go nie zapamiętuje tylko odczytuje jaki przeciwnik zamierza zrobić atak i robi go szybciej ale niestety nie zapamiętuje tych jutsu.Szkoda:/
Ostatnio edytowany przez Saske (2008-05-26 14:19:00)